Jurugambar

Jurugambar Perkahwinan Murah

Jurugambar Perkahwinan Murah
Jurugambar Perkahwinan Murah

Kami menyediakan perkhidmatan Jurugambar Perkahwinan Murah,Jurugambar Product,Jurugambar  Majlis Cukur Jambul,Jurugambar Event,Jurugambar Pertunangan,  Jurugambar Konvokesyen ,  Jurugambar Tadika , Jurugambar Cooprate dan Videogarfi Perkahwin. Kami menyediakan berbagai-bagai  Pakej Jurugambar Perkahwinan yang mampu dimiliki untuk semua  pelangan dan juga pakej yang mengikuti bajet anda.

Jurugambar Konvokesyen Universiti dan Jurugambar  Tadika kami ada juga menyediakan berbagai-bagai pakej . Kami akan datang kelokasi  semasa pengambaran  tersebut.

 

Jurugambar Perkahwinan Murah

Kami  menyediakan  berbagai  Pakej  untuk   majlis   Perkahwinan ,Majlis Pertunangan, Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul. Ada dua jenis album yang kami sediakan iaitu UV custom album dan Fully Crystal album.

Apa itu UV custom album .

Ia adalah  album yang  biasa boleh kita jumpa  dan  kebanyakan  Jurugambar  akan mengunakan nya. Dipermukaan gambar ia kelihatan macam biasa saja dan dipisahkan antara mukasurat sutu dan mukasurat kedua adalah kertas yang bermacam colour. Dihadapan album digunakan  Kaca atau Plastic yang tampalkan dengan gambar.

Apa itu Fully Crystal album.

Fully Crystal album adalah berbeza sebab  disetiap dipermukaan gambar adalah seperti kaca ,berkilat  dan diantara mukasurat satu dengan mukasurat kedua dipisahkan dengan PVC yang  tahan lama.Ini adalah sample video Fully Crystal Album

Kami ada juga menyediakan perkhidmatan Jurugambar untuk ahli keluarga dimana kami akan datang kerumah anda.

 

Videografi (Videographer)

Kami juga mempunya kepakaran didalam pengembaran video.Kebanyakan majlis yang kami pernah membuat pengembaran videografi adalah  Majlis Perasmian Koperasi Negara,Majlis Perkahwinan,  Majlis Akept Leadership Talk Seris 1 hingga 4, Petronas Tembuilding, Seminar dan Concert Sekolah Antarabangsa,Sukan dan Concert Kolej Yayasan Melaka , Akard Award Recognition Honglong Bnak  banyak lagi.

SELIDIK LATAR BELAKANG SYARIKAT PENGURUSAN DAN JENAMA

Pengurusan dalam bisnes fotografi perkahwinan juga sangat penting. Bagi syarikat sepenuh masa yang menjalankan bisnes fotografi perkahwinan mereka sudah lengkap dengan S.O.P (standard operation procedure) kerja, berdaftar dengan SSM, prosedur pembayaran yang jelas, terma penghantaran produk akhir yang jelas dan terma syarat yang terperinci.
Bagi bakal pengantin yang mementingkan dokumentasi, vendor dari syarikat sepenuh masa dalam bisnes fotografi videografi perkahwinan amat sesuai untuk anda memilih syarikat jurufoto yang mempunyai prosedur kerja yang lengkap.

 

Jurugambar Perkahwinan Murah,Jurugambar Tadika,Jurugambar Majlis,Videografi Perkahwinan.